Referencer

Her kan du se et lille uddrag af de udtalelser vi har fået fra dem som har brugt SupportSkrab til at samle penge ind til deres forening. 

Grevinderne International Show Team Denmark

Grevinderne har brugt SupportSkrab til at samle 50.000 kr. sammen på mindre end en måned. Pengene skal bruges til en ny springbane til gymnasterne. 

Her kan du se hvad de synes: 


”Vi er ved at samle penge ind til en springbane, som er noget vi har ønsket os i mange år. Vi skal bruge 200.000 kr. til denne springbane og her er SupportSkrab en del af denne indsamling. Vi afleverede alle 130 hæfter til gymnasterne lige før jul og her en måned efter er der samlet 50.000 kr. ind. Så vi synes det har været rigtig godt!”

Allan Andersen
Holdleder, Grevinderne


OKS U14 fra Odense

OKS U14 i Odense har brugt SupportSkrab til at samle ind, så de kunne komme på en tur og deltage i en fodboldturnering KIA Elite Cup. 

Her kan du se dem samle ind og høre hvad de synes om det: 


"Supportskrab er rigtigt fint, fordi der for det første er noget som involverer kunden aktivt - de skal skrabe et beløb, som de skal donere og det er der måske også lidt spænding i, om de skal gi’ 5 eller 25 kr. Og så er det nemt at betale, med mobilpay, det har vi haft stor glæde af fordi folk idag ofte ikke har kontanter på sig. Og til sidst får de så oveni også et ark med rabatkuponer. Så føler de at de får noget igen med det samme. De skal ikke ind og tjekke om de har vundet et eller andet lotteri på nettet.  

Det smarte ved supportskrab er også at man kan få tilknyttet mobilpay, for idag har folk ikke kontanter. Og langt de fleste penge i vores indsamling, gik også ind via mobilpay.

Vi bestilte 40 hæfter for at prøve det af. Succesraten var god og indtjeningen på 12.800 kr. var hjemme. 
Jeg vil helt klart anbefale Supportskrab til andre foreninger - det er en rigtig god måde at samle penge ind på og som afviger lidt fra alt det andet. 

Vi kommer helt sikkert til at bruge supportskrab igen - vi har en udlandstur her i foråret, som vi snart skal ud og samle ind til, så vi har allerede bestil en god stak hæfter mere."

Torben Frahm,
Holdleder, OKS


eSport Odder

"SupportSkrab har virket som en rigtig god indsamlingsmulighed for vores forening eSport Odder. Folk har meget nemt ved at forstå meningen med supportskrab, og de hæfter vi har fået leveret har været af den bedste kvalitet. I løbet af kort tid har eSport Odder været i stand til at indsamle ca. 3.200 kr. med kun 3 indsamlere, så det er noget der virker. Det er også meget let for dem der ønsker at støtte en, at de kan betale med MobilePay og at hvert skrabefelt er mellem 5 og 25 kroner. Det gør at alle kan være med. Jeg kan på det kraftigste anbefale SupportSkrab hvis du/I ønsker at samle penge ind til et godt formål." 

Klaus Udbye Agesen
eSport Odder

Beregn dit overskud

kr.
Ja, jeg ønsker at skaffe penge!
Eksempel hæfte

Gratis infopakke!

Bestil en gratis infopakke,
som indeholder et eksempel hæfte.

Ja, send mig en gratis infopakke!

Det siger andre

"Vi afleverede alle 130 hæfter til gymnasterne lige før jul og her en måned efter er der samlet 50.000 kr. ind. Så vi synes det har været rigtig godt!"
A. Andersen, Grevinderne
"Vi er meget tilfredse med resultatet og din fantastiske service! Fortsæt med det!"
D. Egbertsen
"Vores erfaring med SupportSkrab er positiv. Vi kan anbefale det til andre foreninger, som vi opfordrer til at give det en chance."
A. Brommer
"Det smarte ved supportskrab er også at man kan få tilknyttet mobilpay, for idag har folk ikke kontanter. Og langt de fleste penge i vores indsamling, gik også ind via mobilpay."
T. Frahm, OKS U14 fodbold
"I løbet af kort tid har eSport Odder været i stand til at indsamle ca. 3.200 kroner med kun 3 indsamlere, så det er noget der virker."
Klaus Udbye Agesen, eSport Odder