Levering

  • Vi stræber efter at levere din ordre inden for 7 hverdage efter modtagelse af din ordre og din godkendelse af det fremsendte designforslag.
  • Du vil modtage en bekræftelse på din bestilling via e-mail.
  • På dagen for forsendelse vil du modtage en e-mail med en track & trace kode, så du kan spore leveringen af din orde. I denne e-mail vil du også modtage din digitale faktura.
  • Forsendelse vil ske via en kendt post eller kurertjeneste, herunder postnord, UPS, DHL, TNT, DPD eller FedEx. Afsendelsen sker fra vores samarbejdspartner i Holland: Sponsor Europe.
  • Vi opkræver 99 kr. (inkl. moms) pr. ordre til forsendelse og håndtering.

Beregn dit overskud

kr.
Ja, jeg ønsker at skaffe penge!
Eksempel hæfte

Gratis infopakke!

Bestil en gratis infopakke,
som indeholder et eksempel hæfte.

Ja, send mig en gratis infopakke!

Det siger andre

"Vi afleverede alle 130 hæfter til gymnasterne lige før jul og her en måned efter er der samlet 50.000 kr. ind. Så vi synes det har været rigtig godt!"
A. Andersen, Grevinderne
"Vi er meget tilfredse med resultatet og din fantastiske service! Fortsæt med det!"
D. Egbertsen
"Vores erfaring med SupportSkrab er positiv. Vi kan anbefale det til andre foreninger, som vi opfordrer til at give det en chance."
A. Brommer
"Det smarte ved supportskrab er også at man kan få tilknyttet mobilpay, for idag har folk ikke kontanter. Og langt de fleste penge i vores indsamling, gik også ind via mobilpay."
T. Frahm, OKS U14 fodbold
"I løbet af kort tid har eSport Odder været i stand til at indsamle ca. 3.200 kroner med kun 3 indsamlere, så det er noget der virker."
Klaus Udbye Agesen, eSport Odder