Rabatkuponer

Med SupportSkrab kan I give noget tilbage til jeres donorer. Som tak for deres donation får de 8 attraktive rabatkuponer.

Vi har allerede sørget for rabatkuponer, så I fuldt ud kan koncentrere jer om at samle ind. SupportSkrab samarbejder med anerkendte landsdækkende virksomheder, som har oprettet særlige tilbud til jeres donorer.
 
Vi sørger for at der altid er rabatkuponer til rådighed, så I kan køre jeres SupportSkrab kampagne når som helst på året. Kuponerne er gyldige fra 1. september til 31. december det efterfølgende år, dvs. 16 måneder. Kuponerne fornys årligt 1. september. Således overlapper de gamle og nye kuponer i 4 måneder. Så I er altid sikret kuponer med en gyldighed på mindst 4 måneder (højst 16 måneder).

Herunder kan du se et billede af de aktuelle kuponer:

Salgsperiode:
1. september 2018 til 1. september 2019

Gyldighedsperiode:      
Til og med 31. december 2019

Information til virksomheder: Vil du have din rabatkupon med i SupportSkrab? Kontakt venligst via info@supportskrab.dk eller på telefon 42 50 33 98.

Beregn dit overskud

kr.
Ja, jeg ønsker at skaffe penge!
Eksempel hæfte

Gratis infopakke!

Bestil en gratis infopakke,
som indeholder et eksempel hæfte.

Ja, send mig en gratis infopakke!

Det siger andre

"Vi afleverede alle 130 hæfter til gymnasterne lige før jul og her en måned efter er der samlet 50.000 kr. ind. Så vi synes det har været rigtig godt!"
A. Andersen, Grevinderne
"Vi er meget tilfredse med resultatet og din fantastiske service! Fortsæt med det!"
D. Egbertsen
"Vores erfaring med SupportSkrab er positiv. Vi kan anbefale det til andre foreninger, som vi opfordrer til at give det en chance."
A. Brommer
"Det smarte ved supportskrab er også at man kan få tilknyttet mobilpay, for idag har folk ikke kontanter. Og langt de fleste penge i vores indsamling, gik også ind via mobilpay."
T. Frahm, OKS U14 fodbold
"I løbet af kort tid har eSport Odder været i stand til at indsamle ca. 3.200 kroner med kun 3 indsamlere, så det er noget der virker."
Klaus Udbye Agesen, eSport Odder