Hvad kan der tjenes?

Hele 80% af omsætningen ryger direkte i jeres foreningskasse!

Et fuldt skrabet hæfte giver en indtægt på 400 kr. Hæfterne koster kun 100 kr. pr. stk., så overskuddet er derfor 300 kr. pr. solgt hæfte.
 Jeres udbytte bliver dog endnu større, da I får hvert 5. hæfte gratis.

Eksempler på indtjening:

Se hvad du kan tjene med en SupportSkrab kampagne

Beregn jeres indkomst med vores handy beregner her:
 

Overskudsberegner

Antal betalte hæfter:  0
Gratis hæfter:  0
Total antal hæfter:  0
Samlede omsætning:  0
Udgifter:  0
Netto overskud:  0
Eksempel
En forening har brug for nyt udstyr. De anslåede omkostninger hertil er på 32.000 kr.
Pengene kan foreningen indsamle ved, at der skrabes 100 SupportSkrab-hæfter. Foreningen forventer, at halvdelen af de 200 medlemmer vil hjælpe med at indsamle penge, dvs. 1 hæfte til hver af de 100 aktive medlemmer.

Foreningen bestiller derfor 100 SupportSkrab-hæfter til en pris af 8000,- kr. De 20 af hæfterne får de gratis. Når alle skrabefelter er skrabet, står foreningen med 40.000 kr. i hånden. Efter betaling af hæfterne har foreningen 32.000 kr. til indkøb af udstyr.
 
 
I kan vente med at betale i 45 dage
Når I bestiller jeres SupportSkrab-hæfter, har I hele 45 dage førend betalingsfristen falder - I har derfor mulighed for at få indsamlet pengene via jeres kampagne, før I skal betale for hæfterne.
I kan endvidere sende op til 50% af hæfterne tilbage til os, helt op til 2 måneder efter leveringen, såfremt de er ubrugte. Så refunderer vi købsprisen (indregnet de gratis hæfter).

Beregn dit overskud

kr.
Ja, jeg ønsker at skaffe penge!
Eksempel hæfte

Gratis infopakke!

Bestil en gratis infopakke,
som indeholder et eksempel hæfte.

Ja, send mig en gratis infopakke!

Det siger andre

"Vi afleverede alle 130 hæfter til gymnasterne lige før jul og her en måned efter er der samlet 50.000 kr. ind. Så vi synes det har været rigtig godt!"
A. Andersen, Grevinderne
"Vi er meget tilfredse med resultatet og din fantastiske service! Fortsæt med det!"
D. Egbertsen
"Vores erfaring med SupportSkrab er positiv. Vi kan anbefale det til andre foreninger, som vi opfordrer til at give det en chance."
A. Brommer
"Det smarte ved supportskrab er også at man kan få tilknyttet mobilpay, for idag har folk ikke kontanter. Og langt de fleste penge i vores indsamling, gik også ind via mobilpay."
T. Frahm, OKS U14 fodbold
"I løbet af kort tid har eSport Odder været i stand til at indsamle ca. 3.200 kroner med kun 3 indsamlere, så det er noget der virker."
Klaus Udbye Agesen, eSport Odder