Garanti

Garanti
SupportSkrab tilbyder en dobbelt garanti, så I kan fundraise uden risiko:
 
Returgaranti:
I kan sende op til 50% af jeres ubrugte hæfter tilbage til SupportSkrab, op til 2 måneder efter leveringen. Vi refunderer købsprisen for de returnerede hæfter til jeres konto. (Der tages hensyn til de medfølgende gratis hæfter).

For hver 4. hæfte I bestiller giver vi 1 hæfte gratis. I har betalt 100 kr. pr. hæfte. I får 20% gratis. Når I sender hæfter retur, refunderer vi 80 kr. pr. hæfte, så det passer i forhold til de gratis hæfter.

At et hæfte er ubrugt vil sige, at ingen skrabefelter er skrabet, at alle rabatkuponer er i hæftet og at hæftet er ubeskadiget.

Returadresse:

SupportSkrab
Lindholm Havnevej 31, 2. sal
5800 Nyborg

I bedes angive fakturanummer samt det kontonummer, hvor I vil have vi sætter pengene ind.       

Kupongaranti:
Hvis I har ubrugte hæfter, som I ønsker at bruge til en senere kampagne og rabatkuponerne er udløbet eller vil udløbe inden for to måneder, vil vi sende jer nye rabatkuponblokke gratis. Vi opkræver kun 99,- kr. for forsendelse og håndtering. Så kan I opretholde værdien af jeres hæfter til enhver tid.

Beregn dit overskud

kr.
Ja, jeg ønsker at skaffe penge!
Eksempel hæfte

Gratis infopakke!

Bestil en gratis infopakke,
som indeholder et eksempel hæfte.

Ja, send mig en gratis infopakke!

Det siger andre

"Vi afleverede alle 130 hæfter til gymnasterne lige før jul og her en måned efter er der samlet 50.000 kr. ind. Så vi synes det har været rigtig godt!"
A. Andersen, Grevinderne
"Vi er meget tilfredse med resultatet og din fantastiske service! Fortsæt med det!"
D. Egbertsen
"Vores erfaring med SupportSkrab er positiv. Vi kan anbefale det til andre foreninger, som vi opfordrer til at give det en chance."
A. Brommer
"Det smarte ved supportskrab er også at man kan få tilknyttet mobilpay, for idag har folk ikke kontanter. Og langt de fleste penge i vores indsamling, gik også ind via mobilpay."
T. Frahm, OKS U14 fodbold
"I løbet af kort tid har eSport Odder været i stand til at indsamle ca. 3.200 kroner med kun 3 indsamlere, så det er noget der virker."
Klaus Udbye Agesen, eSport Odder