Forbehold

Oplysningerne på denne hjemmeside er til generel information.

Oplysningerne er leveret af Aktiv Fundraising. Selv om vi gør vores bedste for at forsøge at holde oplysningerne ajour og vedligeholde korrekt, giver vi ingen garantier af nogen art, udtrykkelige eller stiltiende, om fuldstændighed, nøjagtighed, pålidelighed, egnethed eller tilgængelighed med hensyn til hjemmesiden og / eller information, produkter, tjenester og / eller relaterede grafiske data og filer. Den tillid du tillægger sådanne oplysninger er derfor for egen risiko.

Vi er under ingen omstændigheder ansvarlige for tab eller skade,  følgeskader eller andre tab som følge af brug af dette websted.

På denne hjemmeside er det muligt at linke til andre hjemmesider, som ikke kontrolleres af Aktiv Fundraising. Vi har ingen kontrol over arten, indholdet og tilgængeligheden af disse websteder. Inkluderingen af disse links på vores hjemmeside betyder ikke, at Aktiv Fundraising kan drages til ansvar for hvad der forefindes af information på disse sider.

Vi gør alt for at holde hjemmesiden ajour og at den kører problemfrit. Aktiv Fundraising tager dog intet ansvar og er ikke ansvarlig, hvis hjemmesiden er midlertidigt utilgængelig på grund af tekniske eller andre problemer uden for vores kontrol.

Beregn dit overskud

kr.
Ja, jeg ønsker at skaffe penge!
Eksempel hæfte

Gratis infopakke!

Bestil en gratis infopakke,
som indeholder et eksempel hæfte.

Ja, send mig en gratis infopakke!

Det siger andre

"Vi afleverede alle 130 hæfter til gymnasterne lige før jul og her en måned efter er der samlet 50.000 kr. ind. Så vi synes det har været rigtig godt!"
A. Andersen, Grevinderne
"Vi er meget tilfredse med resultatet og din fantastiske service! Fortsæt med det!"
D. Egbertsen
"Vores erfaring med SupportSkrab er positiv. Vi kan anbefale det til andre foreninger, som vi opfordrer til at give det en chance."
A. Brommer
"Det smarte ved supportskrab er også at man kan få tilknyttet mobilpay, for idag har folk ikke kontanter. Og langt de fleste penge i vores indsamling, gik også ind via mobilpay."
T. Frahm, OKS U14 fodbold
"I løbet af kort tid har eSport Odder været i stand til at indsamle ca. 3.200 kroner med kun 3 indsamlere, så det er noget der virker."
Klaus Udbye Agesen, eSport Odder