Salg af lodder skaber stort overskud

Er du på jagt efter måder hvordan du kan skaffe penge til din forening på? I så fald er du havnet det helt rigtige sted. For her kan du se hvordan du kan skabe et stort overskud til foreningen ved salg af lodder.
 
Hvis din forening har en stram økonomi og mangler penge, så er din forening i en meget stor båd sammen med tusindvis af andre danske foreninger. Langt de fleste foreninger i Danmark kæmper med at få økonomien til at række til alt det de gerne vil. Det er baggrunden for at vi har startet SupportSkrab som kan bruges til fundraising i Danmark.
 
SupportSkrab er en moderne form for lodder som man kan sælge og tjene penge på i sin forening. Det moderne element kommer ind, da alle er sikre på at få noget ud af handlen, om man så må sige.
 
Din forening bestiller et antal lodder eller hæfter som vi kalder dem. Vi anbefaler at man bestiller 1-2 hæfter pr. person der skal ud at sælge. Man kan altid bestille flere hæfter. I bestillingen kan man oploade billeder og tekst, så man kan få lodderne tilpasset sin egen forening og formål, så de tager sig rigtig flot ud.
 
Disse lodder eller hæfter, går sælgerne så rundt med, hvor de kontakter familie, venner, naboer m.m. Man skal så have folk til at skrabe et eller flere felter på lodderne. Det er ikke gevinstfelter, men donationsfelter. Dvs. under hvert felt gemmer der sig et beløb, som er det beløb som man skal donere til foreningen. Beløbene varierer mellem 5 kr. og op til 25 kr. Så der gemmer sig ingen grimme overraskelser.
 
Efter personen har doneret den samlede sum fra det ene eller flere felter tilsammen, så giver sælgeren en seddel med forskellige rabatkuponer på. Det er rabatkuponer som vi i SupportSkrab har lavet for jer, så det er altså ikke noget foreningen selv skal ud at gøre. Rabatkuponerne eller rabatkoderne kan bruges i en række danske webshops eller butikker i hele landet. Så uanset hvor din forening holder til henne, så kan I derfor uden tøven sælge lodder fra SupportSkrab og jeres donorer kan få værdi ud af rabatkuponerne.
 
Det er derfor en win-win situation for både jer som forening og for de personer der donerer penge til jer.
 
At bruge SupportSkrab er super nemt. Det er nærmest en Plug&Play løsning, da vi sørger for at lave designet ud fra jeres billeder og tekst, vi får lodderne trykt og vi har sørme også sørget for at lave nogle gode rabataftaler til jeres donorer. Så kan det vist ikke være meget nemmere.
 

Hvor meget kan man tjene på disse lodder? 

Hvor meget I kan tjene på disse lodder afhænger i høj grad af hvor mange sælgere I er og hvor aktive disse er. Det er ikke fordi det kræver den vilde indsats, især ikke sammenlignet med andre former for lodder m.m. da SupportSkrab helt klart er den form for lodder og skrab, der giver det største overskud til foreningen i forhold til indsatsen.
 
Vi har lavet en beregner, som du finder øverst i højre side her på hjemmesiden. Med den kan du beregne præcist hvad I kan tjene på salg af SupportSkrab lodder. Er I f.eks. 50 medlemmer i foreningen og hvert medlem sælger 2 hæfter (som vi typisk anbefaler), så får I et overskud på 32.000 kr. lige ned i foreningskassen.
 
Bemærk at ovenstående er overskuddet og altså ikke omsætningen. Det er altså den sum der er tilbage til jer, efter I har betalt for lodderne. I øvrigt tilbyder vi på SupportSkrab 45 dages kredit. Dvs. at I sagtens kan nå at sælge alle lodder og hæfter inden I skal betale for lodderne. På den måde skal I ikke lægge penge ud fra foreningenskasse, hvilket jo nogle gange kan være svært, hvis man balancerer lige på nulpunktet. Men bestil lodderne, sælg dem og betal så først derefter for dem. Det er da smart, ikke?
 
Hvis dette har fanget din interesse, så vil jeg i første omgang opfordre dig til at bestille en gratis informationspakke som vi så sender til dig. Med i pakken er både et hæfte, informationsfolder og div. tips og tricks til hvordan man får et rigtigt godt salg.
 
Vi fra SupportSkrab ønsker dig og din forening alt det bedste.
 
Klik her og bestil gratis infopakke.

Beregn dit overskud

kr.
Ja, jeg ønsker at skaffe penge!
Eksempel hæfte

Gratis infopakke!

Bestil en gratis infopakke,
som indeholder et eksempel hæfte.

Ja, send mig en gratis infopakke!

Det siger andre

"Vi afleverede alle 130 hæfter til gymnasterne lige før jul og her en måned efter er der samlet 50.000 kr. ind. Så vi synes det har været rigtig godt!"
A. Andersen, Grevinderne
"Vi er meget tilfredse med resultatet og din fantastiske service! Fortsæt med det!"
D. Egbertsen
"Vores erfaring med SupportSkrab er positiv. Vi kan anbefale det til andre foreninger, som vi opfordrer til at give det en chance."
A. Brommer
"Det smarte ved supportskrab er også at man kan få tilknyttet mobilpay, for idag har folk ikke kontanter. Og langt de fleste penge i vores indsamling, gik også ind via mobilpay."
T. Frahm, OKS U14 fodbold
"I løbet af kort tid har eSport Odder været i stand til at indsamle ca. 3.200 kroner med kun 3 indsamlere, så det er noget der virker."
Klaus Udbye Agesen, eSport Odder