Tjen penge til klassekassen

Rigtig mange skoleklasser har deres egen klassekasse. En kasse eller konto, hvor der forældrene indbetaler et mindre beløb med jævne mellemrum. Klassekassen bruges herefter til at give klassen nogle gode oplevelser eller forsøde nogle dage med kage eller små fester.
 
Men rigtig mange skoleklasser kæmper med at de ikke har ret mange penge i klassekassen, da man ikke har sat forældrenes indbetaling for højt, da alle skal have mulighed for at være med. Derfor vil mange klasser gerne lave en indsamling til klassekassen. Men hvordan gør man det?
 

Tjen penge til din klasse

Du kan tjene penge til din klassekasse på mange måder. En af de mest brugte er nok at lave kage eller andet spiseligt ved arrangementer på skolen, som eleverne så sælger og dermed tjener lidt penge til klassen. Men her er ofte tale om ret små midler som bliver tjent.
 
Derimod kan man med en lille indsats øge sin indsamling til klassekassen væsentligt, ved at benytte skrabelodder fra SupportSkrab i stedet.
 
Med hæfter fra SupportSkrab kan din klasse nemt gå rundt til familie, venner, naboer og andre som eleverne kender og sælge skrab. Når et hæfte er skrabet fuldt ud, vil det give en indtjening til klassekassen på 400 kr. og hver elev kan ofte nemt sælge 2 hæfter. Det vil sige 800 kr. pr. elev.
 
Herfra skal dog fratrækkes omkostninger til produktion og levering som er ca. 100 kr. pr. hæfte. Men er der 20 elever i klassen og hver elev sælger 2 hæfter, så vil det give jer et overskud på hele 12.800 kr. Du kan selv lege med beregneren her i højre side.
 
Det er 12.800 kr. som nok vil gøre stor gavn i langt de fleste klassekasser og som vil være et godt tilskud til klassens lejrtur eller hvad man ønsker at bruge pengene til.
 
Inden I tager en beslutning om en SupportSkrab kampagne, vil jeg opfordre til at bestille en gratis infopakke, som indeholder mere information og et SupportSkrab hæfte, så I kan se hvor nemt det er at samle penge ind til klassekassen på denne måde.

Beregn dit overskud

kr.
Ja, jeg ønsker at skaffe penge!
Eksempel hæfte

Gratis infopakke!

Bestil en gratis infopakke,
som indeholder et eksempel hæfte.

Ja, send mig en gratis infopakke!

Det siger andre

"Vi afleverede alle 130 hæfter til gymnasterne lige før jul og her en måned efter er der samlet 50.000 kr. ind. Så vi synes det har været rigtig godt!"
A. Andersen, Grevinderne
"Vi er meget tilfredse med resultatet og din fantastiske service! Fortsæt med det!"
D. Egbertsen
"Vores erfaring med SupportSkrab er positiv. Vi kan anbefale det til andre foreninger, som vi opfordrer til at give det en chance."
A. Brommer
"Det smarte ved supportskrab er også at man kan få tilknyttet mobilpay, for idag har folk ikke kontanter. Og langt de fleste penge i vores indsamling, gik også ind via mobilpay."
T. Frahm, OKS U14 fodbold
"I løbet af kort tid har eSport Odder været i stand til at indsamle ca. 3.200 kroner med kun 3 indsamlere, så det er noget der virker."
Klaus Udbye Agesen, eSport Odder