Bæredygtighed

Bæredygtighed hænger uløseligt sammen med vores initiativ. Vi har øje for både miljømæssige, sociale og menneskelige påvirkninger. Derfor bruger vi kun FSC-certificerede printere.

Produktet
Alt det papir, der anvendes i produktionen af SupportSkrab hæfter og andre elementer (foldere, brevpapir og kuverter) er FSC-mærket. Forest Stewardship Council (FSC) sikrer at træ til produktion af papir, kommer fra ansvarligt drevne skove.

Emballagen
Bølgepap består gennemsnitligt af 70% genbrugspapir. I næsten alle europæiske lande foregår der en effektivt indsamling af papir til genbrug. De resterende 30% er de såkaldte nye fibre. De produceres af kviste (affald fra skovbrug). Til fremstilling af bølgepap er det derfor ikke nødvendigt at fælde sundt træ.
 
Beregn dit overskud

kr.
Ja, jeg ønsker at skaffe penge!
Eksempel hæfte

Gratis infopakke!

Bestil en gratis infopakke,
som indeholder et eksempel hæfte.

Ja, send mig en gratis infopakke!

Det siger andre

"Vi afleverede alle 130 hæfter til gymnasterne lige før jul og her en måned efter er der samlet 50.000 kr. ind. Så vi synes det har været rigtig godt!"
A. Andersen, Grevinderne
"Vi er meget tilfredse med resultatet og din fantastiske service! Fortsæt med det!"
D. Egbertsen
"Vores erfaring med SupportSkrab er positiv. Vi kan anbefale det til andre foreninger, som vi opfordrer til at give det en chance."
A. Brommer
"Det smarte ved supportskrab er også at man kan få tilknyttet mobilpay, for idag har folk ikke kontanter. Og langt de fleste penge i vores indsamling, gik også ind via mobilpay."
T. Frahm, OKS U14 fodbold
"I løbet af kort tid har eSport Odder været i stand til at indsamle ca. 3.200 kroner med kun 3 indsamlere, så det er noget der virker."
Klaus Udbye Agesen, eSport Odder