Sportsskrab: Gode indtægter til klubben

De fleste spotsklubber har tradition for at skulle tjene penge via fundraising til klubben. Det kan være penge som skal gå til indkøb af udstyr som bolde, trøjer m.m. som der hele tiden skal nye forsyninger til af, for at foreningen kan drives.
 
Der findes en masse aktiviteter man kan afvikle for at tjene penge til foreningen, men en af de mest traditionelle og succesfulde er ved salg af sports skrab. Sports skrab er nogle skrabelodder, som I får brandet præcis til jeres klub eller forening, så man tydeligt kan se hvem man støtter.
 
Med sportsskrab kan klubben ret hurtigt tjene et sted fra 10.000 kr. og op til 50.000 kr. Er det en stor klub og alle deltager, kan man også tjene større beløb.

Her på siden kan du se hvordan din sportsklub kan bruge det vi kalder for SupportSkrab til at tjene penge. Det er meget velegnet til brug i sports og andre klubber og foreninger. Det er en ny form for skrab, som giver et markant højere overskud til foreningen, end andre former for sportsskrab.
 
Skrabene er samlet i nogle hæfter, hvor hvert medlem af klubben typisk kan sælge 2 hæfter rimelig nemt. Dem der vil skrabe, skraber et eller flere af de 25 skrabefelter i hæftet. Under hvert felt står et beløb, som er det beløb som de skal donere til klubben.

De skraber således ikke for at vinde noget, men i princippet for at få så lille et beløb at donere som muligt. Dog varierer beløbene kun mellem 5 og 25 kr. så det er ikke noget som nogle bliver helt ruineret af.
 
Som tak for at man har skrabet, modtager man et ark med 8 rabatkuponer for hvert felt man har skrabet. Rabatkuponerne gælder til landsdækkende butikker eller webshops. Så der burde være noget for hver en smag. Rabatkuponerne har en samlet værdi af ca. 500 kr. så det er jo en god rabat for højst 25 kr. at få.
 
Hvis du er interesseret i at se om disse sportsskrab er noget for dig og din klub, kan du starte med at bestille en gratis infopakke ved at klikke her. Så får du tilsendt en pakke med et skrabehæfte og forskellige guides og tips. 

Beregn dit overskud

kr.
Ja, jeg ønsker at skaffe penge!
Eksempel hæfte

Gratis infopakke!

Bestil en gratis infopakke,
som indeholder et eksempel hæfte.

Ja, send mig en gratis infopakke!

Det siger andre

"Vi afleverede alle 130 hæfter til gymnasterne lige før jul og her en måned efter er der samlet 50.000 kr. ind. Så vi synes det har været rigtig godt!"
A. Andersen, Grevinderne
"Vi er meget tilfredse med resultatet og din fantastiske service! Fortsæt med det!"
D. Egbertsen
"Vores erfaring med SupportSkrab er positiv. Vi kan anbefale det til andre foreninger, som vi opfordrer til at give det en chance."
A. Brommer
"Det smarte ved supportskrab er også at man kan få tilknyttet mobilpay, for idag har folk ikke kontanter. Og langt de fleste penge i vores indsamling, gik også ind via mobilpay."
T. Frahm, OKS U14 fodbold
"I løbet af kort tid har eSport Odder været i stand til at indsamle ca. 3.200 kroner med kun 3 indsamlere, så det er noget der virker."
Klaus Udbye Agesen, eSport Odder