Fortrolighedspolitik

Aktiv Fundraising respekterer privatlivets fred fr alle brugere af vores hjemmeside og sikrer, at de personlige oplysninger, du giver os vil blive behandlet fortroligt.
 
Vi bruger dine oplysninger for at kunne behandle dine anmodninger om informationspakker og ordrer. Aktiv Fundraising vil ikke sælge dine personlige oplysninger og vil kun gøre dem tilgængelige for parter, der er involveret i behandlingen af din ordre.

Hvis du har spørgsmål om privatlivets fred, så send en e-mail til info@aktivfundraising.dk. Vores kundeservice vil hjælpe dig, hvis du har brug for oplysninger om dine oplysninger, eller hvis du ønsker at ændre noget. Du har ret til at få rettet eller slettet dine oplysninger. På denne side findes altid vores nyeste fortrolighedspolitik.

Beregn dit overskud

kr.
Ja, jeg ønsker at skaffe penge!
Eksempel hæfte

Gratis infopakke!

Bestil en gratis infopakke,
som indeholder et eksempel hæfte.

Ja, send mig en gratis infopakke!

Det siger andre

"Denne støttemulighed er fantastisk. De fleste var glade for at sælge hæfterne, og nogle blev solgt på en eftermiddag. Derfor har vi besluttet at bestille ekstra hæfter."
T. Hermie
"Vi er meget tilfredse med resultatet og din fantastiske service! Fortsæt med det!"
D. Egbertsen
"Vores erfaring med SupportSkrab er positiv. Vi kan anbefale det til andre foreninger, som vi opfordrer til at give det en chance."
A. Brommer
"Vi har fået meget støtte. Det er sjovt for de mennesker, der deltog"
T. Koetsier
"I løbet af kort tid har eSport Odder været i stand til at indsamle ca. 3.200 kroner med kun 3 indsamlere, så det er noget der virker."
Klaus Udbye Agesen, eSport Odder